استجابت دعا دارای شرایط و نیز موانعی است. پیش از بیان آن، مفهوم دعا و مقدمهای را متذکر میشویم: مفهوم دعا: دعا به معنی "خواندن" است، خواندنی که به صورت نیایش و سرود و ستایش، یا خواستن و طلب و درخواست مَدَد و نصرت و یاوری.
انسان مرتبط با خدا میکوشد از طریق دعا (راز و نیاز و مناجات و عبادت) به خدا نزدیک شود. وقتی با کسی آشنا شدی و ارتباط پیوسته ی شما زمینه اعتماد را فراهم ساخت و از دوستان صمیمی او به شمار آمدی، در هنگام نیاز به خانهاش میروی. شرط دوستی را به جا میآوری و میثاق و محبت را استوار میسازی. او نیزدر را باز میکند و شما را در اندرون پذیرایی مینماید و مورد لطف و عنایت ویژه قرار خواهد داد. برای استجابت دعا نیز باید شرایطی را مهیا نمود و موانعی را برطرف ساخت. در ذیل به برخی از شرایط و موانع اشاره میشود: ادامه مطلب...
عاشقیبرای عشق تقسیم بندی های متعددی نقل شده،ولی معروفترین انها عبارتند از:
1- عشق حقیقی:که همان محبت الهی و عشق به لقای محبوب حقیقی یعنی ذات احدیت است.
2- عشق مجازی:عشق های زود گذر و ظاهری که بین موجودات وجود دارد و منحصر به انسان هم نیست، بلکه ممکن است یک طرف انسان و طرف دیگر موجودات دیگر باشند.البته عشق های وهمی و خیالی در محدوده عشق های مجازی است.
راه حل ها:
حال اگر جوانی به دلایلی گرفتار عشق های مجازی شد و در وجود خود احساس گناه کرد،برای معتدل کردن این عشق چه باید بکند.ادامه مطلب...
ارتباط هایی که از راه غیر صحیح و به دور از اصول مطرح در این گونه ارتباطات ایجاد می شود ممکن است در پی دارنده پیامدهایی باشد که جبران آن برای افراد ممکن نباشد.در یک نگاه اجمالی برخی از این پیامدها را میتوان چنین شمرد:
1.نگرانی بر ملا شدن این ارتباطات
این گونه روابط از آن جا که به دور از چشم والدین برقرار شده است،در هر دو طرف یک حالت ترس و اضطراب به خاطر آشکار شدن آن به وجود می آید که می تواند در روند سالم زندگی فردی شخص تاثیری منفی بر جای گذارد.
2.نگرانی والدین
این نگرانی پس از آشکار شدن ارتباط فرزند با دیگران برای آنها حاصل میشود و باعث روان پریشی افراد خانواده می گردد و زندگی سالم آن ها را دچار نگرانی و اضطراب می کند.
3.افت آموزشی و ترک تحصیل
این گونه ارتباطات باعث بروز عشق و عاشقی و افتادن به ورطه خیال می شود که نتیجه آن در اغلب موارد افت شدید تحصیل و در مواردی نیز ترک تحصیل است.
4.ابتلا به افسردگی
برقراری عاطفی این گونه روابط در سن نوجوانی از آن جا که اغلب به ازدواج نمی انجامد، فرد را دچار افسردگی می کند.
5.خودکشی
6.انجام ازدواج های عشقی
این گونه ازدواج ها جنبه عقلانی ندارد و صرفا عملی عاطفی محسوب می گردد و به گفته بسیاری از روان شاسان عشق اولیه معمولا پایدار نمی ماند؛ از این رو، در بیشتر موارد به جدایی و طلاق می انجامد؛ به گفته مولوی: